Conditioning edzés, állóképesség javítása, mobility

A Conditioning óratípus a rövid-, közép- és hosszútávú állóképesség fejlesztésére épül, szaknyelven „engine”-et segítő, fejlesztő, szintentartó új edzés típusunk.

Ennek megfelelő egész testes, összetett gyakorlatok váltogatásával érjük el. Edzés során egy hosszabb, alacsonyabb intenzitású, 20-40 perces állóképességi feladatsorokra kell számítani, amiknél nagyon nagy segítséget fog nyújtani a csoport motiváló ereje.

A magasabb technikai szintű gyakorlatok (súlyemelő gyakorlatok, haladó gimnasztikai elemek) nem kerülnek elő ezeken az edzéseken, így a kezdő sportolóink is bátran látogathatják ezeket az órákat, és fejlődhetnek a hosszú állóképességi feladatokban.

Az edzéseken számíthatsz saját testsúlyos feladatokra, kardió eszközökre; mint például az ergométeres evező gép vagy a bicikli, de előkerülnek a kettlebellek és a kézisúlyzók is.

 

Mobility óra 
Egy teljes óra nyújtás, és a test mobilisabbá tételéért.
Miről is szól az óra?
A mobility támogat a szabad mindennapi mozgásodban, felkészíti a testedet a nagyobb terhelésre, és az izmaid mellett az idegrendszered koordinációs képességét is új kihívások elé állítja.
Mozgásszabadságunkat a mobilitásunk határozza meg, ami az ízületek aktívan használható mozgástartománya – óránkon éppen ezt fejlesztheted.
Növeli a teherbíró képességet, megerősíti a kötőszöveteket, feljavítja az idegrendszeri kontrollt és optimalizálja az aktívan használható mozgástartományt.
Minden emberi mozgásnak megvannak a szükséges előfeltételei. Sokan viszont nem ismerik, vagy figyelmen kívül hagyják ezeket a követelményeket. Ahhoz, hogy egy gyakorlatot/mozdulatot egyáltalán végre tudj hajtani, szükséged lesz bizonyos képességekre. Ezek figyelmen kívül hagyása nem kívánatos kompenzációkat, más testrészek túlterhelését, elgyengülését, akár sérülést is okozhat a jövőben.
Ahogy a  neve is mutatja, az órán a szabad és könnyed mozgás képességét fogjuk fejleszteni.

Bármikor csatlakozhatsz az órákhoz, egy előzetes bejelentkezést követően!

Regisztráció üzenetben:

Pasztucha Petra

pasztucha.petra@gmail.com

Időpont:

Conditioning: Szombat, 9:00 óra

Mobility: Szombat, 10:00 óra

Napijegy: 3.500,-
Érvényes thor bérlettel, vagy AYCM kiegészítő: 2500,-

Gyere própáld ki te is!