TANOS BÁLINT

Szakmai vezető - performance director

A Thor csapatának kezdettől, a nyitástól tagja vagyok, és jelentős részt vállaltam az edzőterem és edzésrendszerünk koncepciójának kialakításában. A kezdetektől azon dolgozom, hogy a lehető legjobb minőségű, biztonságos, és maximálisan hatékony edzéseket tudjunk biztosítani vendégeink számára. A célunk nem csupán az erő növelése, hanem az általános közérzet, a mindennapi élet minőségének javítása. Ebbe beletartozik a testtartás, a mobilitás, a stabilitás javítása, és természetesen a kardiovaszkuláris egészség is.

A rendszer fejlesztésében és csiszolásában mindig két pillérre támaszkodtam: egyrészt a szakirodalomból, minőségi kutatásokból származó információkra, másrészt a gyakorlati tapasztalatokra, amelyeket nagy lelkesedéssel és pontossággal gyűjtünk a kezdetek óta. Ezek alapján módosítom a szemléletem és tökéletesítem az edzésmódszereinket apró lépésekben, ahol erre lehetőség mutatkozik. Ennek köszönhetően a Thorban tartott edzések dinamikusan fejlődnek, és a szó valós értelmében funkcionálisabbá válnak.

Az edzőinkkel napi szinten érintkezésben vagyok, igyekszem minél több edzést megnézni, és segíteni a kollégákat abban, hogy finomítsuk a mozgástanítási, korrekciós módszereinket – eközben természetesen én is sokat tanulok tőlük, hiszen a folyamatos önképzsének köszönhetően mindegyikük kiváló szakember.  Az összegyűlt tudást azután igyekszem mielőbb eljuttatni az összes kollégához, így megőrizve a Thor edzésrendszerének egységességét.

Továbbá a Thor Academy képzési rendszerének szakmai oldaláért is én vagyok a felelős, a Level I. funkcionális edzőképzésen pedig a vezető oktató szerepét is betöltöm.