THOR CrossKids

THOR CrossKids – a gyermek egészségéért

Szombatonként:

9:30 I. csoport 7-10 évig

10:30 II. csoport 11-13 évig

Gyermekeinket rengeteg pozitív és negatív hatás éri nap mint nap, amik kihatnak szellemi, testi és lelkiállapotukra egyaránt. 

A mozgásszegény életmód és a vele járó problémák fokozottan érintik az ő korosztályukat is. Nem elég az iskolai testnevelés óra és az sem segít, ha otthon a számítógép, a televizió előtt ülnek, chipset áés édességeket majszolva. Pont ezért fontos nekünk szülőknek vezetni őket az egészséges élet, a sport és a tudatosság útján!

Általános információk az órával kapcsolatban:

pastedGraphic.pngJelentkezni péntek 17:00-ig lehet, létszámkorlátos az òrák, jelentkezés sorrendjében töltöm fel a csoportokat hetente.

pastedGraphic.pngÒrát péntek este 19:00 òráig lehet lemondani!

pastedGraphic.pngBejelentkezés: FB Zárt csoportba vagy első alkalommal pasztucha.petra@gmail.com, hetente FB post alatt illetve hamarosan Motibro felületen tudtok majd regisztràlni illetve bejelentkezni.

Òrákról általánosságban:

7-10 éveseknek 45-50 percesek

A játékos, társas feladatokban bővelkedik az óra, a természetes gyakorlatokat részesíti előnyben (futás, ugrás, dobás, emelés, hordás, kúszás, mászás, függeszkedés).

Ezeken felül egyensúlyt, gondolkodást, reakciót fejlesztő gyakorlatok, valamint könnyed erősítő gyakorlatok és a sportjátékok alaptechnikái is bekerültek a repertoárba.

11-13 éveseknek 50-60 percesek

Játékos, szórakoztató de már komolyabb és összetettebb gyakorlatokat tartalmaz. Hatékonyan segíti a testi fejlődést, segít könnyebben kezelni az iskolai túlterhelést és a hétköznapi kihívásokat.

Mit hozzatok magatokkal?

Törölköző, laza ruházat, kényelmes sportcipő/tornacipő (zokni!- fogunk mezítláb dolgozni), valamint víz (de ezt a helyszínen is megvásárolhatjátok).

Miről is szól az óra?

A korai gyermekkorban (6 éves korig), gyors növekedés és fejlődés szakaszában az alapmozgásokat (futás, ugrás, rúgás, dobás, stb.) kell elsajátítani játékok segítségével.

7-13 éves korban lehet a mozgásokat finomítani, javítani a koordinációt.

 

Funkcionális òrán amikkel foglalkozni fogunk:

pastedGraphic_1.pngÁltalános erőnlét, állòképesség fejlesztése 

pastedGraphic_1.pngHelyes mozgásminta tanulása (guggolás, járás, …)

pastedGraphic_1.pngTesttartás javítása (fòkuszban a gerinc)

pastedGraphic_1.pngTörzsizom erősítés

pastedGraphic_1.pngEgyensúly és ügyesség fejlesztés

pastedGraphic_1.pngGimnasztika

pastedGraphic_1.pngStresszoldò nyùjtás (Smr hengerezés is)

pastedGraphic_1.pngJáték illetve játékos feladatok.

 

A THOR CrossKids órák sokféle élményt és kihívást nyújt gyermekednek!

 

Árak:

Napijegy: 4.000 Ft

4 alkalmas bérlet: 14.000 Ft